28 March 2011


assalamualaikum . erm . aq rase diri aq diperbodohkan ! kenape ? sal kawan tu skew wat org nages ? awak , awak te kitew kawan pai blew2 en ? tadi awak ajak orang teman awak p bahas . org tana ! p awak pujok2 org g gak . << tak leh tgok mmber susa ! awak soh saye bg semangat . ok ! saye sanggop ta p masok kelas semate2 na teman awak . p pe awak buad at org ? awak tinggalkan org en ? tu ta kesh . org taw wak . lau awak da jumpe mmber awak yg lain awak tggalkan saye . da manyak kali awak uat tat saye cam tu . p saye ta penah lak ngadu . t awak katew org gedik ! org malas . so org smpan jewp . pahtu time kawan2 awak da blah awak na p tndas taw lak ajak org teman . time org ajak awak teman p tndas awak wat tatau jewp . p layan cikgu . padahal cikgu bukan panggil awak .awak sajewp je na semak2 kat situ . nak sebok kan diri awak . maklom r na jauh dari saye en ? pahtu time balik awak ajak ckgu p macD . g kat drive truew . korg sume p order . org diam jewp . org ta bawak wet lebey . p blew ckgu tanye nape ta order org ckp org tana . pahtu lam kete awak langsong ta pelawa org en ? awak mkn sensorg jewp . then , awak kongsi2 nan member awak kat blakang . org ? awak wat tatau jewp . haty saye nanges . nyesal saye ikod awak . da manyak kali awak wat org camni . org taw r org ni sape . menyemak je ikod . pahtu ckgu p sggah keFOR . bub korg ajak . org diam jewp . awak pon bukan na ckp nan  org pun . awak sebok ckp nan member2 awak . so , wat pe saye na sebok2 an ? awak bia kan je saye . padahal awak da ajak saye . awak jangan la tinggalkan saye . ni tak . sedey taw tak !!!! pahtu time ckgu anta depan uma , taw lak awak tanye org ptg ni na jln2 tak ? org na kua p jalan p blew da awak wat org camni . org mals . lantak awak la . asek saye je kene . !! awak ta penah pk haty org !!! yg awak taw awak jewp . lenkali na g ane2 jgn ajak org lagi ! 

No comments: