02 June 2011

aku memang suke kutok diri aq sendiri .


assalamualaikum . aku nak mintak maaf sangat sangat kat korang sume . sape2 yang ade niat nak meet aq tu asenye . batalkan jela niat korang yang iklaz suci murni tu . sampai MATI aku takkan jumpe korg . ahhaha . aku da mention manyak kali kat hampa . aq tak nak aq tak nak . aq BENCI pade diri aq . so wat pe aq nak korg jumpe aq . tatau la nape aq bersikap biadab terhadap KURNIAAN ALLAH swt . padahal ciptaan nye tiada CACAT cela langsung . oleh itu aq sebagai manusie yang langsung ta rety bersyukur akan meluah kan kate2 kesat terhadap diri sendiri . tak pernah ag aq jumpe ade org FAKER pade cermin macam yang aq buad , aq mang FAKER pade cermin . aq nyampah tengok muke aq . lau aq sendiri pon nympah tgok mukew aq . apetah lagi orang lain kan ? aq jeles glew . ngn BFF aq . nape die (mengesat air mate..) lawa . sume sayngss suke . die lawa . shumell . sumpa jeles . kadang- kadang aq olwez terpiker . la . sal aq dapat kawan macam die ? kang ape lak org kate . ta padan lansung kan ? apela . ta sedar diri . aq taw die ta pernah rendah2 kan aq malah membekap aq n tolong aq waktu susa . p die ade gak tggal aq time die ade kawan lain . erm . apelah naseb aq an ?? nape ALLAH ciptakan aq ? padahal aq ta dapat ape yg macam org lain dapat ??? 



sadis jadi manusie macam aq , aq ni umpama macam nilah . ORANG AJAK G PARTY . THEN , AQ G LAH , SAMPAI SANE AQ DILAYAN MACAM APETAH (padahal jd tetamu jemputan) . ORG BALING AQ NGN MAKANAN . ORG HINE AQ SBB AQ MISKIN . PAHTU DORG GELAK KAN AQ RAMAI- RAMAI . THEN , ORG YG INVITE AQ KE PARTY TU HANYE PNDANG AQ . macamtu la . aq diumpamakan , sangat hine la rase . ha !! ape lah . bilew lak sampai mase aku dapt tggalkan dunie ni weh ?? ta saboq aq !! sakai tol jadi aq . AQ MANG RASE AQ NI HINE (aq kutok diri sendiri) . 
aq ta pernah lagi jumpe manusie yg suke kutok diri die sndiri macam aq ? aq lah org pertama yang ta pernah bersyukor ! << bodow tol hidop ni!!! T_T


mizzLowly

No comments: