27 February 2011

saye cume nak awak tahu ٩(×̯×)۶


awak .. da macam macam awak wat at saye . p saye still ag setie tok sayang awak . p saye nak tekad ! saye nak lpew an awak . biar r , saye pduli pew gpun bkn nye tadew org sayangs at saye . ade jep . cume saye je yang bodow . bub abaikan die semate mate sebab awak . saye pun sayangs tat die cume saye lebey an awak  coz awak yg dtg dlu lam idop saye sblom die . awak tau ta ? ade org gelak an saye coz saye bodow sangat . hak2 . memg saye taw , saye bodow . da r . bia r . yang lame tu saye lupew an . skung saye adew yg baru . awak ingt awak tu perfect sangat ke ?? na uat saye cam ni . die ag baik . die ade bile saye perlukan . saye sayangs die . name dia muhammad akmal batishah bin muhammad iskandar¸❤¸ . "awak , awak sayangs saye ta ? awak ta sayangs saye ? nape awak ta sayang saye ? beh awak sayangs sape ? saye sayang awak kew ? tah . awak , SAYE SAYANGS AWAK TAU TA !!"

  aq sayangs die glew vavi ! fulstop . 
tadew sapew leh rampas die dari aq .
sape brani rampas , aq ludah2 mkew die . 
p lau die yg tinggal an aq 
coz gurls lain ,
aq akan trime seadanye . 
sebab aq tau . 
" mencintai tak bermakna memilikinya
../(,")\♥ ♥(".)

.../♥\. = ./█\.
.._| |_ .._| |_ ..

26 February 2011

awak , sampai nya haty awak kan ??

"hana awek kesayangan sy dalam lime2 tu . kol la . tah r . y lain cng je ptuz p hana cuch . huh ! adw cowg 2 pai nak bnoh dry . y ny lbeh twok . tk ley r . clh 1 je coz gdow cmlm . hana slh 1 awek y sy syg . kuat tol die nanges smlm . "


i said :  assalamualaikum , awak sajep je an ? saye taw r kitew da tade pape , p nape awak stil na uat haty saye saket . awak tau y saye akan jelez blew awak ckp cam ue . napew awak ? awak ate bub awak ego . WAJIB kew awak caket an aty saye ?? sampai aty awak an ? hana2 hana ?? ok . saye taw awak na jelez kan saye . p sbb pew ?? lau awak tana layan saye tu hak awak p nape tiap kali text keje awak msty citew sal awek2 awak . saye terase , seolah2 awak bandeng kan saye nan dorg . saye tau saye ta smpurne . saya taw saye sial . saye sedar sape saye . saye borok . saye hudoh . paz awak ate cam tu , saye nanges wak .. saye sedey nape saye ni bodow ?? bodow sbb still sayang kat awak . padahal awak ta pnh pun paham prasaan saye , 









24 February 2011

haty memebara

panas haty der panas haty sangat2 .. ea !!!!!!!!!!!!!!!! anjeng laknat , anjing yahudi .. sial lak laki tu ,, aq bnci kaw !!!!

23 February 2011




ah !!! mggu depan exam doe ,, penat :(((  ,,tension !!! cam ne ni ,, tecer yong baru wat ujian tok add math pon kecik gagal .. pasal programming computer pun gagl ,, ni kan pulak exam bebetol ??? hua !!! tolong la kecik .. sapew ade idea ?? kecik takot kecik ta dapat nak back up sume , da r mggu ni asek bizi jewp nan latihan tok sukan .. huh !!!

sedih kod ??

salam , erm .. tade ape pun nak cakap ,, 2 3 ary ni cam tadew mud .. maklom r satu batu besor baru timpa atas pale .. saket aty glew ,, dipermainkan jiwan rage kecik ,, betape !!!!!!!!

19 February 2011



today is my bufday kecik..
bapew sanad la org yg wish ,,
mntg2 la kecik da pndah skolah ,,
tadew lgsg mmber at skulah lame wish ,,
sorg je kod ,,
sedey ..
erm ..
jap ..
5 org jewp ..
kecik ta harap pape ..
cume nak org ingat ..
da mmber sndri pon lpew ..
mmg tak r ..
tapew ..
sape r kecik an ??
erm ,,

tadi at skul ade uat sambutan maulidur rasul ,,
ni pic nye ,,
kecik amek time sblum g berarak ,,
pic llki ta smpat r ,,
soe ,,
hak2 ..
even ta mng nomo 1 , p ktorg still g mng ,,
nomo 3 tok barisan plg cun ,,
hak2 ..
acah2 je
pahtu kain rentang paling lawo pon kitrg mng ,,
p no 3 jgk  la ..
hak ..
bez p pnat sanad ,,
ktorg dapat RM120 ..
alhamdulillah !! 

17 February 2011


awak, maaf ! da 15 FEB . saye nak awak ingat tarekh ni pai blew2 . da staun lbey ktew besame . byk yg ktew kgsikan en ?? mkn lame cnte awak mkn hlg ?? mkn lame awak nan saye mkn awak tnjok kbncian awak ue tat saye . saye tau saye bkn pmpuan terbaik yg pnh wjud lam hdup awak . saye tau saye jaat . ta solat keras pale . saye sayang awak pai blew2 . saye takan pnah lpew kan awak , cnte saye at awak pun takan pnah hlg , coz saye cinta awak kerane allah . iklaz dr haty aw . saye dapat rase awak da ta plu an saye ag . bia r . saye akan wat kptusan plg bodow lam hdop . saye akan pegi .awak nak taw satu rasie ?? rasie yg ta pnh saye gtau awak . smue brg saye akan tetulis name awak coz saye tanak hlg ingtn tntg awak wlau 1 saat . bg saye hlg awak bermakne hilang seluruh hdp saye . sye skew mkn cekelat . coz cekelat tu cam awak . law saye mkn cekelat msty rase hepy glew . lau saye tadop wet saye sanggup carik , asalkan dapat mkn cekelat . cme gak nan awak .law nan awak saye rase hepi sanad . saye pun akan wat pe saje demi awak . p mgkin awak tatau .blew bsame awak byk mgjar saye tntg khidupan. bsame awak kekuatan itu hadir . bsame awak adelah segalanye . harini saye nak awak lpew kan smue tntg saye . harini gak tamat suda percintaan kitew yg kitew cipta bersame . harini roboh sudah jnji2 yg di lafaz . harini bermakne khdupan saye hilang . tapew . saye blaja tok jadi kuat demi awak n tanpe awak . saye taw berat p tu lah dugaan kan ? saye tak nak awak teros cam ni kerana saye . gpun awak da ta cam dulu . cnta awak da pudar tanpe warne . cnta awak hlg mngikut waktu . mgkn dalam awak meniti hdup , ade gades yg telah mencuri haty awak . mgkin sebb tu lah awak rase bersalah tok terus menjalin hubungan dgn die kerane saye .macam mane cinta awak at saye hlang mengikut peredaran waktu , cam tu gak la awak an delete saye dari idop awak . mgkn satu ary t awak lupe sape saye ? 
awak lpew suare saye , awak lpew sapew saye pade awak dan awak akan lpew sgale2 tntg saye . kngn kitew ..sape tau ? orang kate pelangi muncul lepas ujan . ALLAH gantikan kesedihan kitew dengan kegembiraan kan ?? mgkn itu yg akan berlaku tat awak ,, 1 ary nanty . FORGET ! cekelat yg saye makn neh , saye nak smpan . na uat kenangan yg saye akan ingat awak pai blew2 . saye nak tulis name awak n tarikh harini . n jadikan ia kenangan terindah saye . kenangan tu indah . tp kenangan slam tu pahit kan ? jd saye nak lpew kan kenangan silam saye n gantykan dengan kenangn yg indh td . law kitew ade jodoh kitew akan bersatu smlew . 

YA ALLAH ! ANDAI DIA 
TERCIPTA UNTUKKU , 
MAKA SATUKANLAH 
HATIKU DENGAN HATINYA 
DENGAN HARAPAN AGAR 
CINTA KAMI BERKEKALAN 
DALAM MENGEJAR SYURGAMU YA ALLAH !
YA ALLAH ! 
ANDAI DIA BKN MILIKKU 
MAKA JAUHKAN DIA DARI INGATANKU 
AGAR TIADA RASA BENCI 
SEMOGA AKU JUGA 
MAMPU BEROLEH KEBAHAGIAAN 
AKU SENDIRI 

14 February 2011


salam ,, agak2 korg tau tak ?? nape kecik wat pic ni ??? 
tatau ??sebenarnye kecik ,, kecik ,, herm ,, kecik malu r na ckp ,,
kecik nak brubah ,, ikhlas dr aty kecik 
kecik nak solat , na blja agme , na mngaji , 
kecik na jd muslimah !!
tu niat kecik .. 


kecik tatau nape , ttbew je terdetik haty nak berubah ..
mgkin ,  hidayah ALLAH kan ??
sapew tau ,, 


P/S : kecik harap org yg bace blog kecik ni , doakan kecik ,, tok berubah ,, korg an kawan kecik an ??
hak2 ..lau kawan kene la mendoakan ,, 
kecik ta mntk duet , kecik cume mtk korg doa 
tok kecik , ikhlas dr haty 

terima kaseh korang !!!
kecik sayang korg !! <3






13 February 2011



saye sayang sangat tat awak . p nape ea , awak layan saye cam ni ???
awak cam benci saye kod , awak skew tggalkan saye cam tu je . 
awak da ta uat yg macam yg slalu awak wat at saye , napew ??
awak de org laen ?? 
saye tau saye ni ta cantek ,
ta lawa 
ta pandai
pape r ag yg burok
sume ade at sye en ??
p awak ue
lau ade org laen ckp jela ,,
tana na uat saye nages sal awak ,,
awak tau tak ??
saye da la sayang sangat at awak p awak cam ni
nampak sangat awak benci saye ,
awak da ta cam dlu ,,
awak sering anggp saye ta wujud ,,
saye sedih sangat ..



awak , saye tak nak hilang awak ..
saye slalu pk ,,
saye ke yang ta gne ??
saye ke yg salah ??
saye ke yg kacau hidup awak ??
saye ke ??
saye ke ???



saye rindu awak yg dlu ,,
miZZz sangat2!!

saye harap , saye dapat hidup nan awak ..
saye nak bersame2 awak dengan sisa cinta yg maseh ade pade saye ..
n inever forget u ..
COZ U R MY LOVE !!!

ARIL HAIKAL !!!






panas haty glew babi sial !!!!!!!!! asal FB aq tak leh na update pape .. aq nengok org laen slumber len je .. asal time aq je sial . asal time aq je sial . mmg pant** anjeng tolla .. bahana

+m3 ==== m3

paham tak , ape yg keck tulis ?? hak2 . kecik pun ta phm senanye .. kecik nga pale puseng nih !!! baru wat add mate and mate .. hayyyo ,, na pengsan suda ..  asek ta dapat jawapan je .. saket lak haty ku ini yg dilanda lara .. konon2 r .. da r ta prepare ag tok ORAL n presantation BM .. hampeh lak !!!

ngantoXx



ha !! ngantok suda .. suda sampai mase tok OFfline ,, gudnyte :)
cweet dream .. saye harap awak mmpi sye ok ??
sayang awak ketat2 muahXxx
salam ..
tgok ,, comel an baby ni ?? comel sanad !! ase nye lau dapat at kecik kompem kecik gomoi2 die pai die naek angen .. hak2 ,, sayu haty nengok mukew die yg tersanad lah suci itu , maka kecik pun bertasbih memuji allah , subhanallah !! semoga bayi yg lahir di muke bumi ini dilindungi allah dari segala kejahatan syaitan , tipu daya iblis .. semga parent mereka mendidik anak2 mereka dengan penuh ketakwaan dalam mencari kehidupan ,,





12 February 2011

da lamew glew kod ta update blog ! na ctew sal apew ea ?? ha !! aq da taw ,, aq saket aty nan Fecbuk doe . hary ni aq  ta dapt na comment pape .. na chat ag r ta lpas .. pu**m*k hanjeng toi la ,, 

10 February 2011

tak tahu yang mane satu . . .

tah . aq ta pasty cam ne nak cakap . aq ase aq bersalah sanad . aq . aq kejam !!! aril , saye mtk maaf aw . maaf kan saye coz wat awak cam ni . saye pun tatau napew ?? mal , saye harap awak paham . due2 saye sayang , p saye bukan tamak . 

kadang2 kitew tewpakse gak wat cam tu .. 
saye tau apew yg saye uat ni salah . tapi ape kan daye . saye tak punye kekuatan tok lpaskan kedue2 nye :(